A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833482.5655.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

GEST EXTREM al unei femei din Vaslui: a ARUNCAT copilul intr-un POLITIST cu care avea un CONFLICT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-10-2014, ora 12:23

GEST EXTREM al unei femei din Vaslui: a ARUNCAT copilul intr-un POLITIST cu care avea un CONFLICT

Articol de Cristian Amariei
Potrivit politistilor vasluieni, incidentul din trafic dintre agentul de la Rutiera si cele doua femei a avut loc la intrarea in municipiului Vaslui, dupa ce concubinul uneia dintre vasluiencele implicate in scandal fusese amendat pentru nerespectarea regulilor de transport al persoanelor.

In fapt, barbatul de 28 de ani a primit o sanctiune de 15 puncte amenda, respectiv 1.350 de lei, dupa ce a fost descoperit in trafic, in localitatea Moara Domneasca, situata la cativa kilometri de Vaslui, cu alte cinci persoane in cabina masinii pe care o conducea, inclusiv fetita de patru ani, desi capacitatea cabinei era de trei locuri.

La scurt timp de la amendarea soferului, concubina acestuia s-a dus impreuna cu o alta femeie pana la intrarea in municipiu, unde politistul se mutase pentru a desfasura in continuare activitati de supraveghere a traficului pe drumul national DN 24, cu scopul de a-i reprosa agentului ca sanctiunea este mult prea mare.

"In timp ce politistul verifica documentele unui conducator auto, concubina soferului sanctionat a inceput sa aiba un comportament violent fata de agent, proferand injurii si cuvinte jignitoare, fapt pentru care a fost amendata cu 1.000 de lei. in momentul consumarii incidentului, femeia care o insotea pe concubina soferului amendat a aruncat cu copilul de patru ani in spatele politistului, minorul cazand pe asfalt. in acel moment, conflictul a incetat, fara ca fetita sa acuze dureri care se impuna acordarea de ingrijiri medicale”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Pe langa amenda data, politistul a facut plangere la Parchet pentru ultraj impotriva femeii care l-a scuipat, injurat si tras de haine in timp ce-si desfasura activitatea in trafic.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii