ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2013, ora 07:07

GAFA URIASA a Facebook: 6 milioane de utilizatori ai retelei au fost "expusi"

Articol de Cristian Amariei

Facebook a expus accidental numerele de telefon si adresele de e-mail ale unui numar de 6 milioane de utilizatori ai retelei de socializare, informatiile putand fi accesate de persoane neautorizate de-a lungul anului trecut, a anuntat vineri compania, potrivit nytimes.com.

Facebook a spus ca scurgerile de informatii au inceput in 2012 din cauza unei probleme tehnice aparute in uriasa sa arhiva de contacte, care contine informatii personale colectate de la cei 1,1 miliarde de utilizatori pe care reteaua de socializare ii are la nivel mondial.

Din cauza acestei probleme, utilizatorii Facebook care descarcau date de contact despre persoanele pe care le aveau in lista lor de prieteni primeau si informatii aditionale, la care nu ar fi trebuit sa aiba acces.

Echipa de securitate a Facebook a fost alertata cu privire la aceasta problema saptamana trecuta si a rezolvat-o in 24 de ore. Facebook nu a facut publica aceasta informatie pana vineri dupa-amiaza, cand a postat un mesaj explicativ pe blogul sau oficial.

Integral pe gandul.info

Foto: web-design.sg

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii