A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727565201.9432.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Funeriu, despre mentinerea clasei a IX-a la liceu: USL se bazeaza pe minciuna si bani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-03-2013, ora 15:04

Funeriu, despre mentinerea clasei a IX-a la liceu: USL se bazeaza pe minciuna si bani

Articol de Cristian Amariei

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu le reproseaza "amicilor" de la USL ca "au dezvoltat un reflex pavlovian" si cum gasesc ceva bun incearca sa strice.

Acesta dezvaluie ca trecerea clasei a IX-a la gimnaziu, contestata acum de USL, a fost promovata in parlament de PNL inca din 2007 si sustinuta in 2010.

"Trecerea clasei a IX-a la gimnaziu si liceul de trei ani nu sunt nici obsesii de-ale mele si nu sunt nici masuri gresite. Sunt masuri rationale: ele au fost chiar printre propunerile legislative ale liberalilor din 2007, depuse in Parlament si sustinute cu ardoare tot de liberali, in 2010. Liberalii ajunsesera la aceleasi concluzii ca orice om rational care se uita in jur", scrie Daniel Funeriu pe blogul personal.

Propunerea legislativa la care face referire consilierul prezidential ii are printre semnatari pe fostul ministru liberal al Educatiei, Cristian Adomnitei, dar si pe Calin Popescu Tariceanu, Radu Stroe, Alina Gorghiu, Mihai Voicu si Ludovic Orban, dupa cum se poate vedea pe site-ul Camerei Deputatilor. Semnatarii legii erau de acord cu trecerea clasei a IX-a la gimnaziu, dupa cum se poate vedea la paginile 5 si 6 ale proiectului depus la Parlament.

Integral pe ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii