ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-09-2016, ora 15:32

Functia ascunsa de la Facebook Messenger! Cum o poti folosi

Articol de Cristian Amariei
Compania Facebook a lansat recent o noua functie pentru aplicatia Messenger – Facebook Rooms. Functia permite utilizatorilor sa creeze grupuri publice de discutie, la care poate participa oricine foloseste link-ul furnizat de autor.

„Rooms este destinata conversatiilor publice despre subiecte si interese. Fiecare camera are un link care poate fi distribuit oricarui utilizator Facebook Messenger care intra in aplicatie”, explica oficialii companiei.

Ideea Facebook de a introduce camere de chat publice poate crea o legatura intre News Feed si conversatiile private pe care oricine le are deja cu prietenii. in cadrul unor astfel de camere, se poate discuta despre subiecte de nisa, iar oricine ar putea gasi parteneri de discutie pe interese comune.

„Unul dintre lucrurile magice ale Internetului timpuriu a fost conectarea cu oameni pe care nu i-ai vazut niciodata in viata reala. Forumurile, programele de chat erau locuri de intalnire pentru oameni care nu imparteau acelasi spatiu geografic, sau aceleasi conexiuni oficiale, dar aveau ceva in comun”, a declarat Josh Miller, angajatul Facebook care a creat functia Rooms.

Din cauza politicii numelor reale, Facebook pierde tot mai multi utilizatori in randul tinerilor, iar functia Rooms incearca sa cucereasca acest segment de public, prin posibilitatea de a folosi pseudonime in locul datelor personale. Adolescentii nu sunt statornici pe Facebook tocmai pentru ca li se cer date personale, sa fie prezenti cu numele real si nu pot avea mai multe conturi. Plus ca pe cea mai mare retea de socializare sunt si rudele, profesorii lor fata de care tinerii doresc sa ascunda anumite lucruri.

Momentan, functia Rooms functioneaza doar pe IOS si nu este disponibila in varianta web, iar accesul se face doar pe baza de invitatie.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: facebook, functii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  26.06.2017 07:15

wh0cd434341 Cytotec Online more about the author viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii