A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833988.5561.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fructe care reduc inflamatiile cronice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2015, ora 12:29

Fructe care reduc inflamatiile cronice

Articol de Cristian Amariei
Inflamatia cronica (nu cea acuta care este o parte integranta a procesului de vindecare a unei vanatai, arsuri sau julituri) este asociata cu aparitia unor boli autoimune precum artrita reumatoida, lupusul, osteoporoza, diabetul de tip 2, alergiile si Alzheimer-ul.

Vestea buna este ca sta in puterea noastra sa prevenim asa ceva.

Primul pas este sa evitam factorii ce favorizeaza inflamatia (grasime in exces, fumat, alimentatie bazata pe zaharuri, grasimi trans si saturate si somn deficitar).

Iar al doilea este sa introducem in alimentatie fructe si legume care lupta – datorita ingredientilor activi – cu inflamatia: cirese, legume (linte, naut, fasole), mango, prune uscate, ghimbir.

Fructele sunt adevarate comori pentru organism, in primul rand datorita aportului substantial de vitamine si minerale pe care il ofera, dar si datorita energiei cu care ne incarca.

Consumul de fructe in fiecare zi te va ajuta nu numai sa previi diferite boli, dar si sa te umpli de vitalitate si stare de bine.

Se recomanda consumul a cel putin un fruct pe zi, de preferinta dimineata.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii