ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2014, ora 10:57

Fratele lui TONI TECUCEANU, PRIMA VICTORIE: cere daune de 4 milioane de euro

Articol de Madalina Irimia

Paul Tecuceanu a obtinut prima victorie in procesul cu Institutul Matei Bals. Fratele lui TONI TECUCEANU a obtinut in instanta dreptul de a avea acces la dosarele medicale ale actorului, decedat in urma cu patru ani.

"Este o victorie trista. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, ca a fost nevoie de patru ani ca sa vedem documentele medicale. Ma asteptam ca aceste acte sa ne fie cedate de buna voie. S-au facut publice date din dosarul medical, deci nu mai putem vorbi despre confidentialitate", a spus Paul, fratele lui Toni Tecuceanu la emisiunea lui Catalin Maruta, citat de wowbiz.ro.

El a explicat de ce a ajuns in instanta si cum a ajuns sa ceara daune de patru milioane de euro.

"Vrem sa vedem negru pe alb ca a murit de gripa porcina. Punem la indoiala acest diagnostic pentru ca nimeni altcineva nu s-a mai imbolnavit, nici familie, nici colegi. Nu stiu de ce a murit, dar nu a fost gripa porcina. Pe certificatul de deces apar alte cauze. La el scria o banala raceala, nu ca la altii, ah1n1", a spus fratele lui Toni.

"S-a ajuns in instanta doar din cauza refuzului de a ne da actele medicale. Nu am vrut sa ne imbogatim de pe urma acestui proces, noi am cerut intai un leu. Pentru ca se tergiversa, am ajuns la doua milioane de euro. Cand a venit la audieri dl Streinu Cercel, a mintit foarte mult", a completat fratele lui Toni Tecuceanu.

Sursa: realitatea.net

Foto: codrul.wordpress.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii