A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664582.7566.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Franta: o lupta pentru putere risca sa arunce Euro 2016 in haos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-05-2016, ora 09:31

Franta: o lupta pentru putere risca sa arunce Euro 2016 in haos

Articol de Madalina Irimia
Increderea consumatorilor fracezi, asa cum a fost masurata de institutul national de statistica al Frantei, a ajuns in mai la cel mai ridicat nivel de dupa octombrie 2007. Nu degeaba presedintele socialist François Hollande spune de mult timp ca „lucrurile merg bine” si ca revenirea economica, „iata, este deja aici!”. Cu toate acestea, Hollande este cel mai nepopular presedinte din istoria moderna a Frantei, iar optimismul populatiei aratat de statistica contrasteaza cu ce se intampla pe strazile marilor orase franceze.

In timp ce se pregateste sa primeasca circa doua milioane de vizitatori pentru Campio­natul European de Fotbal 2016, care va incepe pe 10 iunie cu meciul Franta-Romania, tara se confrunta cu greve de amploare si demon­s­tra­­tiile violente care au lasat multe benzinarii fara carburant, paralizeaza transportul, au redus activitatea centralelor nucleare si cre­eaza o stare de urgenta. Amintirea atentatelor teroriste este inca vie. Pana si politistii au organizat propria demonstratie pentru a denunta ura si violenta directionate care ei de protestatari.

Contrademonstrantii au raspuns protestului incendiind cu un cocktail Molotov o masina de politie cu echipaj in ea. Iar sindicatele care au pornit grevele cer extinderea acestora.

Continuarea pe zf.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii