A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829767.3957.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Francois Hollande, alaturi de Klaus Iohannis: „Dorim ca Franta sa aduca solutii in ansamblul economiei romanesti”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-09-2016, ora 08:52

Francois Hollande, alaturi de Klaus Iohannis: „Dorim ca Franta sa aduca solutii in ansamblul economiei romanesti”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Frantei, Francois Hollande, a fost primit cu onoruri militare la Palatul Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe Platoul Marinescu.
Presedintii Francois Hollande si Klaus Iohannis au trecut in revista garda de onoare. Au fost intonate apoi imnurile de stat, iar garda de onoare a defilat.

Cei doi sefi de stat au avut convorbiri tete-a-tete, urmate de discutii impreuna cu membrii delegatiilor oficiale, iar in jurul orei 11.30 au avut declaratii comune de presa.
De asemenea, cei doi sefi de stat au mers la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara "Horia Hulubei" de la Magurele, unde au vizitat Camera de Control Laser.

Apoi, ei au participat la deschiderea evenimentului economic "Parteneriatele franco-romane de viitor".

Francois Hollande a vizitat, alaturi de premierul Dacian Ciolos, fabrica de elicoptere Airbus Romania. Liderul de la Palatul Elysee a avut programat si un pranz oficial alaturi de premierul roman. La sfarsitul zilei, Klaus Iohannis va oferi un dineu de stat.
Hollande a anuntat o schimbare radicala de pozitie a Frantei privind aderarea Romaniei la Schengen. "Ne simtim sprijiniti de Franta", a afirmat la randul sau Klaus Iohannis.

La Cotroceni, Francois Hollande a discutat cu Klaus Iohannis despre problemele majore cu care se confrunta in prezent Uniunea Europeana: terorismul, criza migrantilor, securitatea europeana si iesirea Marii Britanii.

Acelasi Hollande a subliniat ca la Bruxelles trebuie sa se discute despre aderarea Romaniei la Schengen. Liderul de la Elysee ne-a criticat insa ca nu am profitat din plin de fondurile europene, si ca nu am investit suficient in infrastructura. A indemnat insa companiile frantuzesti sa atraga banii de la Bruxelles in investitiile lor de aici.
Ultima vizita de stat a unui presedinte francez la Bucuresti a fost cea a lui Francois Mitterrand in 1991.

Mai multe aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii