A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818686.5861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Francezii lauda nationala Romaniei dupa primul meci de la EURO 2016
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
11-06-2016, ora 10:43

Francezii lauda nationala Romaniei dupa primul meci de la EURO 2016

Articol de Madalina Irimia
Chiar daca a fost invinsa in meciul de deschidere al Campionatului European, nationala Romaniei este laudata de jurnalistii francezi.

Acestia considera ca "tricolorii" si-au confirmat punctele forte, pe care toata lumea le cunostea inaintea turneului final.

"Jucatorii lui Deschamps au primit rapid confirmarea calitatilor defensive ale romanilor, dar si capaciteatea lor de a profita de ocaziile pe care le au. Inca din primele minute Stancu a redus tribunele la tacere. Presiunea pusa de 'tricolori' si blocul lor compact defensiv i-au fortat pe 'albastri' sa lanseze atacurile de departe si sa paseze mult. Atat de bine s-au aparat adversarii ca in prima repriza, in ciuda unor ocazii mari ale lui Griezmann, atacantul lui Atletico nu a prins cadrul portii adverse", scriu cei de la L'Equipe.

Iar laudele nu se opresc aici, Bogdan Stancu fiind remarcatul meciul din partea noastra.

"Mai rapizi in actiuni decat francezii, cu doua situatii periculoase in primele cinci minute, romanii au si suferit. Perechea Chiriches - Grigore a controlat axul central in prima repriza, insa apoi a cazut usor. Stanciu a incercat sa gaseasca solutii la mijlocul terenului, insa a gresit destul de mult la 40 de metri de poarta adversa. Romanii au mai avut o sansa mare in debutul partii secunde, Stancu fiind principala amenintare. Tot el va transforma penaltiul din minutul 66", arata si cei de la France Football.

Echipa nationala a Romaniei a pierdut meciul cu Franta din Grupa A a EURO 2016, scor 1-2.

Golurile francezilor au fost marcate de Olivier Giroud si Dimitri Payet, in timp ce pentru noi a punctat Bogdan Stancu din penalti.

Romania va disputa urmatorul meci miercuri, de la ora 19:00, impotriva Elvetiei, la Paris.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii