A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833642.2642.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fotografia postata pe Facebook cu doua cateluse „imbratisate”, inainte de a fi eutanasiate, le-a salvat viata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2015, ora 15:05

Fotografia postata pe Facebook cu doua cateluse „imbratisate”, inainte de a fi eutanasiate, le-a salvat viata

Articol de Cristian Amariei
O fotografie cu doua cateluse care se "imbratiseaza" intr-un adapost pentru animale, cu cateva ore inainte de a fi eutanasiate, a primit peste 16.000 de like-uri si a fost redistribuita de peste 9.000 de ori pe reteaua de socializare Facebook, reusind in acelasi timp sa le salveze vietile, scrie abcnews.com.

Campania declansata pe Facebook pentru salvarea acestor cateluse a dus la strangerea sumei de 3.400 de dolari, bani folositi pentru tratarea celor doua.

'Le place sa se joace impreuna', a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizatiei 'Angels Among Us Pet Rescue', unde sunt gazduite in prezent cele doua cateluse.

Fotografia cu cele doua cateluse, Kala, in varsta de opt luni din rasa old hound, si Keira, din rasa boxer cu varsta de un an, a fost realizata la 20 iulie, intr-un adapost dintr-o zona rurala din statul Georgia, inainte de a fi salvate de voluntarii societatilor 'Angels Among Us Pet Rescue' si 'Etowah Valley Humane Society'.

'In doua ore si sase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat si cele doua cateluse prietene au fost salvate', potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

Dupa ce fotografia cu Kala si Keira a fost postata pe Facebook iubitorii de animale au dat peste 16.000 de like-uri si au redistribuit de peste 9.000 de ori fotografia cu cele doua cateluse, reusindu-se totodata strangerea sumei de 3.400 de dolari pentru medicatia necesara cateluselor.

Un reprezentant al organizatiei 'Angels Among Us Pet Rescue' a declarat pentru ABC News ca voluntarii celor doua organizatii au luat catelusele din adapostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore inainte de a fi eutanasiate. Urmatorul pas pentru Kala si Keira este gasirea unui camin permanent la o familie.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: caini, facebook, salvare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii