A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758856.9504.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fotografia de 1 MILION DE LIKE-URI pe Facebook. ”Va vine sa credeti?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2014, ora 16:31

Fotografia de 1 MILION DE LIKE-URI pe Facebook. ”Va vine sa credeti?”

Articol de Madalina Irimia

O fotografie postata pe pagina de Facebook Humans of New York, infatisand o femeie de culoare, a strans peste 1,1 milioane de Like-uri, scrie Huffington Post.

Fotografia a fost apreciata datorita povestii femeii, care este scrisa in descrierea de pe Facebook. ''Am nascut la 16 ani. Am fost data afara din liceu din cauza absentelor si am fost exclusa din familie si din comunitate. Dar m-am angajat imediat, mai intai la un magazin, apoi ca receptionera. Apoi mi s-a oferit un post la o companie, pe mai putini bani, dar am riscat, pentru ca voiam experienta. Sunt mandra ca am facut asta, deoarece, la sase luni distanta, inspectorul companiei a plecat si am fost promovata eu pe acel post. Mi-au spus ca nu pot ocupa oficial postul, pentru ca nu am diploma de liceu, asa ca m-am reapucat de liceu si l-am terminat acum cinci luni. Deci, dupa ce am facut un copil la 16 ani, am ajuns inspector, fara sa am macar diploma de liceu. Va vine sa credeti? Sincer, asteptam de foarte mult timp sa spun povestea aceasta'', spune femeia din imagine.

Ea a ramas neidentificata, insa povestea ei a ajuns pe pagina Humans of New York, care are 7,5 milioane de Like-uri pe Facebook.

Huffington Post scrie ca SUA reprezinta tara cu cel mai mare procentaj de mame adolescente dintre toate tarile dezvoltate. Cu toate acestea, multe dintre ele au reusit sa isi depaseasca conditia, printre ele numarandu-se cantareata Aretha Franklin, actrita Sofia Vergara sau scriitoarea Maya Angelou.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: poza, Facebook, like
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii