ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2016, ora 12:22

Fotografia a ajuns virala. La o zi dupa, prietenia lor s-a terminat

Articol de Madalina Irimia
Politia a depistat sambata pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, un cetatean german, care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h si se indrepta spre Bucuresti pentru a participa la celebra cursa a bolizilor Gumball 3000, care are loc in Capitala. Germanul a ramas fara permis. Incidentul s-a petrecut la mai putin de o zi dupa ce Politia Romana publica o fotografie impresionanta - un politist si un sofer de bolid dand mana, dar si un avertisment: in afara cursei, va supraveghem.

Soferul german a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.125 de lei, totodata fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

"In zona kilometrului 86 al autostrazii A1, un barbat, din Germania, a fost inregistrat de aparatul radar, in timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucuresti - Pitesti, cu viteza de 191 km/h", precizeaza Politia.

Potrivit unor surse, acesta este Netzer Kai, unul dintre participantii la cursa care are loc sambata in Capitala.

Incidentul a avut loc la mai putin de o zi dupa ce Politia Romana publica fotografia care a devenit virala, in care un politist de la Rutiera si un sofer de Ferrari participant la Gumball 3000, isi strangeau mana. Tot atunci, Politia lansa pe Facebook si un avertisment: „Politia Romana sfatuieste participantii la Gumball3000 sa apese pedala de acceleratie DOAR pe pista de raliu... in afara cursei, supraveghem respectarea regulilor rutiere!”.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: fotografie, politie, viral
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii