ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-11-2015, ora 11:08

Fostul campion mondial la box profesionist O'Neil Bell a fost UCIS in timpul unui jaf

Articol de Cristian Amariei
Fostul campion WBC, WBA si IBF O'Neil "Supernova" Bell, in varsta de 40 de ani, a fost impuscat mortal, miercuri, in timpul unui jaf la coborarea dintr-un autobuz, la Atlanta, informeaza presa americana.

Dupa miezul noptii, un politist l-a gasit pe Bell intins la pamant, pe strada, alaturi de un alt barbat, care a fost de asemenea impuscat, dar care a supravietuit. Acesta din urma a fost transportat la spital si le-a povestit politistilor ca au fost impuscati in timp ce erau jefuiti cand coborau din autobuz.

Fostul boxer a decedat la locul atacului. Nicio persoana nu a fost arestata in acest caz inca, politia fiind de parere ca in actiunea criminala au fost implicati doi atacatori.
Nascut in Jamaica, Bell a devenit campion WBA, WBC si IBF la categoria semigrea in 2006, dupa ce l-a invins, prin KO in repriza a zecea, pe francezul Jean-Marc Mormeck, la Madison Square Garden din New York. Mormeck si-a luat revansa anul urmator, invingandu-l la puncte pe Bell, la Levallois.

In Franta, Bell a fost foarte nemultumit de decizia arbitrilor judecatori de a-l declara in unanimitate castigator pe adversarul sau si a incercat sa se incaiere cu Mormeck la conferinta de presa de dupa meci, fiind cu greu oprit de bodyguarzi.

Supranumit "Supernova", Bell a inregistrat in cariera 27 de victorii, 25 prin KO, de patru ori a incheiat la egalitate si inregistrat o infrangere. El a luptat ultima data in decembrie 2011, cand l-a invins pe Rico Cason, prin KO in repriza I.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: oneil bell, deces, jaf
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii