ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2013, ora 12:15

Fostii ministri Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan condamnati definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Articol de Madalina Irimia

Curtea Suprema i-a condamnat definitiv pe fostii ministri Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan la cate trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Caltabosul". Completul de cinci judecatori ai Curtii Supreme a respins recursurile formulate de inculpati si a mentinut condamnarile anterioare. Pe 14 februarie 2012, Muresan si Remes au fost condamnati la trei ani de inchisoare cu excutare de un complet de trei judecatori ai Curtii Supreme. Acesta sentinta a fost mentinuta acum de completul de cinci judecatori.

Ioan Avram Muresan este incarcerat deja deoarece ele ispaseste o pedeapsa cu inchisoare intr-un alt dosar. Decebal Traian Remes urmeaza sa fie dus in penitenciar.

In dosarul "Caltabosul" un complet de trei judecatori al ICCJ i-a condamnat, in 14 februarie 2012, pe fostii ministri ai Agriculturii Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan la cate trei ani de inchisoare cu executare si pe denuntatorul acestora, Gheorghe Ciorba, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost contestata la Completul de cinci judecatori.

Integral pe gandul.info

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii