A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819561.3055.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fost director al CIA: Iesirea Marii Britanii din UE ar slabi securitatea blocului comunitar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2016, ora 10:38

Fost director al CIA: Iesirea Marii Britanii din UE ar slabi securitatea blocului comunitar

Articol de Madalina Irimia
Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar slabi semnificativ securitatea blocului comunitar, este de parere fostul comandant militar american si fost director al CIA David Petraeus, care face apel la britanici sa nu voteze pentru iesirea din UE la referendumul din iunie, relateaza Reuters.

Comentariile, aparute duminica in ziarul britanic Sunday Telegraph, la cateva zile dupa atentatele sinucigase cu bomba de la Bruxelles, vin in sprijinul unuia dintre argumentele cheie ale campaniei guvernului britanic pentru a castiga votul nehotaratilor, si anume ca Marea Britanie este mai in siguranta in interiorul blocului comunitar, scrie Agerpres.

"Ii indemn pe prietenii mei britanici sa se gandeasca de doua ori inainte de a se retrage dintr-una din cele mai importante institutii care asigura puterea Occidentului — Uniunea Europeana", a scris Petraeus.

El a mai spus ca desi o retragere in "siguranta aparenta a izolarii" este tentanta, istoria a aratat ca astfel de decizii duc intr-un punct mort.

"Nu am nicio indoiala ca un 'Brexit' va da o lovitura puternica tariei si rezistentei Uniunii Europene exact intr-un moment in care Occidentul este atacat din mai multe directii", a mai scris Petraeus.

Britanicii vor vota la 23 iunie intr-un referendum pentru iesirea sau ramanerea in Uniunea Europeana, iar sondajele de opinie arata ca pozitiile sunt relativ egal impartite.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii