A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661854.9003.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Focar de hepatita A in Centrul pentru Copiii Abuzati Barlad, o fata fiind dusa in stare grava la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2015, ora 12:46

Focar de hepatita A in Centrul pentru Copiii Abuzati Barlad, o fata fiind dusa in stare grava la Iasi

Articol de Madalina Irimia
Un focar de hepatita de tip A a fost confirmat in Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Copiilor Abuzati, Neglijati sau Exploatati Barlad, unde patru din cei sase minori internati acolo au contractat virusul, unul dintre copii fiind transportat in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase Iasi.

Patru din cei sase copii care beneficiaza de o masura de protectie speciala in Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Copiilor Abuzati, Exploatati sau Neglijati (CPRUCANE) Barlad au fost diagnosticati cu hepatita virala de tip A, fiind internati, pe rand, in spital pentru tratament, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui, primii care s-au imbolnavit sunt doi frati scosi din familie cu ordonanta presedintiala si internati in Spitalul de Urgenta Barlad. Ulterior, inca un frate de-al copiilor, aflat in centrul de la Barlad, a fost diagnosticat cu hepatita virala de tip A, fiind transportat pentru tratament la unitatea medicala barladeana.

"Ultimul copil care s-a imbolnavit este o fata de 12 ani, beneficiara de masuri de protectie speciala in CPRUCANE Barlad. in cazul acesteia, s-a luat decizia transferarii la Spitalul de Boli Infectioase Iasi intrucat, potrivit cadrelor medicale, ar avea o forma severa de boala”, a declarat responsabilul mass-media al DGASPC Vaslui,Vasile Toma.

Conducerea Directiei de Sanatate Publica Vaslui a anuntat ca a dispus o serie de masuri catre reprezentantii CPRUCANE Barlad in vederea efectuarii unor dezinfectii pentru a preveni extinderea focarului de hepatita virala de tip A.
     
Tag-uri: hepatita, barlad, focar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii