ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2014, ora 09:43

Fiul sefului Politiei Locale Vaslui, la spital dupa ce a fost injunghiat in centrul orasului

Articol de Cristian Amariei
Fiul lui Sorin Catana, seful Politiei Locale Vaslui, in varsta de 17 ani, a fost injunghiat in parcarea Consiliului Judetean, din zona centrala a orasului, de un barbat cautat de politistii de investigatii criminale, adolescentul fiind preluat de o ambulanta si dus la spital, unde a ramas internat.

Potrivit primelor informatii oferite de catre politistii vasluieni, incidentul a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in zona parcarii Consiliului Judetean Vaslui, dupa ce fiul sefului Politiei Locale Vaslui a fost sicanat cu o lanterna de catre doi tineri, in timp ce se plimba cu prietena sa in zona centrala a municipiului.

Deranjat de reprosurile primite, unul dintre tineri a reactionat violent si l-a injunghiat pe tanarul de 17 ani in zona abdominala.

Ulterior, adolescentul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a ramas internat.

"Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au declansat actiuni specifice pentru identificarea autorului care l-a injunghiat cu un obiect taietor pe minorul de 17 ani”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Politistii vasluieni au intocmit doar penal in acest caz pentru loviri sau alte violente, urmand ca incadrarea finala a infractiunii sa se faca in functie de numarul zilelor de spitalizare pentru adolescentul de 17 ani.

Sursa: mediafax.ro
Foto: ziuanews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii