ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2014, ora 12:47

Firma care le da angajatilor trei zile libere pe saptamana

Articol de Cristian Amariei

Treehouse, o platforma online specializata in cursuri de web design, acorda angajatilor trei zile libere pe saptamana, de vineri pana duminica, programul de lucru fiind de 8 ore pe zi, de luni pana joi, scrie publicatia Inc.

Potrivit fondatorului, Ryan Carson, inca din 2010 cand a fost infiintata afacerea, politica companiei a fost ca angajatii sa aiba ziua de vineri libera, scrie Ziarul Financiar.

Acest sistem prezinta mai multe beneficii. In primul rand ofera un avantaj in momentul recrutarii. Carson a declarat ca un numar mare de candidati prefera Treehouse in locul unor companii de top, precum Facebook sau Twitter, chiar daca unii dintre ei nu sunt foarte convinsi ca dupa angajare vor beneficia intr-adevar de aceasta zi libera.

Carson a mai spus ca suspiciunile dispar dupa prima vineri, cand angajatii realizeaza ca nu primesc nici macar emailuri, cu mentiunea sa lucreze de acasa. Compania are in prezent 75 de angajati.

CEO-ul a argumentat ca un alt avantaj al weekendului prelungit poate fi observat luni dimineata, cand incepe o noua saptamana de lucru. Angajatii vin mult mai odihniti, sunt mult mai motivati si lucreaza mult mai eficient, ceea ce asigura faptul ca pana joi vor putea termina toate sarcinile de pe parcursul saptamanii respective. Mai multe aici.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: liber, angajati, firma
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii