A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675217.7365.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Find My iPhone folosit pentru a omori un hot
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2014, ora 15:36

Find My iPhone folosit pentru a omori un hot

Articol de Cristian Amariei

Daca tot iti poti localiza telefonul furat prin intermediul Find My iPhone, cineva s-a gandit sa omoare si hotul. In cazul in care nu ati mai auzit de Find My iPhone, aceasta este o tehnologie proprietara a celor de la Apple folosita pentru localizarea online a iDevice-urilor. Indiferent daca v-ati pierdut telefonul prin casa sau v-a fost furat, functia este foarte utila. Nimeni nu se astepta insa ca aceasta sa stea la baza unui omor.

Desi am avut parte de multe povesti amuzante ce au gravitat in jurul Find My iPhone, acum este vorba de un cu totul alt scenariu ce a avut loc zilele trecute in Regatul Unit. Dupa ce un hot a amenintat cu cutitul si a furat telefonul unui copil, tatal victimei s-a grabit sa localizeze raufacatorul prin Find My iPhone. Derek Grant intentiona sa recupereze iPhone-ului fiului sau. La momentul intalnirii dintre cei doi insa, Grant a fost intampinat de un cutit folosit pentru a-l orbi la un ochi. In acel moment, pentru a se apara, tatal baiatului a scos si el un cutit cu care l-a injunghiat de nenumarate ori pe atacator. Cu toate ca hotul a supravietuit initial atacului, a decedat prin stop cardiac dupa ce a ajuns la spital.

Partea cea mai trista a acestei povesti este ca Derek Grant risca o sentinta de inchisoare destul de usturatoare. ,,Vreau sa declar ca la momentul incidentului am actionat in legitima aparare.” El s-a declarat vinovat de omor din culpa si asteapta ca in septembrie sa-si primeasca sentinta.

Sursa: playtech.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii