A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829450.3037.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Finala Cupei Romaniei. Reactii dupa victoria lui CFR Cluj la penalty-uri: „Vom trimite trofeul in Camerun, acasa la Ekeng”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
18-05-2016, ora 08:35

Finala Cupei Romaniei. Reactii dupa victoria lui CFR Cluj la penalty-uri: „Vom trimite trofeul in Camerun, acasa la Ekeng”

Articol de Cristian Amariei
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o in finala pe Dinamo, la penalty-uri, scor 5-4. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 2-2.

Dinamo a inceput in forta meciul si a reusit sa deschida scorul in minutul 21 prin Gnohere, dupa un penalty obtinut tot de el. In minutul 35, Bicfalvi a majorat scorul, iar dinamovistii pareau ca vor obtine o victorie facila. CFR a revenit insa extraordinar dupa pauza si a marcat repede, in minutul 47, prin Juan Carlos. Apoi, au fost ocazii la ambele porti, insa CFR Cluj a reusit sa dea lovitura in minutul 89, prin Cristian Lopez, si sa duca meciul in prelungiri. Cea mai mare ocazie a prelungirilor i-a apartinut lui Valentin Lazar, care a trimis mingea in bara in minutul 118. La penalty-uri, CFR Cluj nu a ratat nicio executie, in timp ce sutul dinamvistului Rotariu, ultimul desemnat de Rednic sa execute, a fost aparat de Marc.

REACTII DUPA MECI

- Conceicao: Suntem foarte fericiti, am castigat Cupa chiar daca am fost condusi cu 2-0

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, marti seara, ca este foarte fericit pentru ca jucatorii sai au reusit prin determinare si multa munca sa castige Cupa Romaniei, chiar daca in finala cu Dinamo erau condusi la pauza cu 2-0. "Este un moment fericit pentru echipa mea, pentru suporterii nostri care au facut un efort si au venit in numar mare la Bucuresti. Cu ajutorul baietilor am reusit sa castigam Cupa Romaniei. Suntem foarte fericiti, am muncit, am avut atitudine si determinare, chiar daca la pauza eram condusi cu 2-0. Nu ne-a fost usor, au fost emotii foarte mari, dar am reusit prin munca si atitudinea baietilor sa intoarcem rezultatul", a spus tehnicianul, relateaza Agerpres.

Conceicao a adaugat ca isi doreste sa readuca CFR Cluj, care evolueaza in acest an in play-out, in randul celor mai bune formatii din Liga I. "Acest joc a avut calitate pentru o finala de Cupa Romaniei. Dinamo este o echipa foarte buna. Dar am aratat ca avand o strategie buna, o echipa mica reuseste sa castige impotriva unei echipe mari, contra unei atmosfere ostile. La club au fost destul de multe probleme, dar noi, staff-ul tehnic si jucatorii, vrem sa aducem CFR-ul pe calea pe care a fost pana acum, pentru ca are istorie si multe titluri si trofee castigate in ultimii ani", a mai afirmat Conceicao.

"Este un moment fericit pentru echipa mea, pentru suporterii nostri care au facut un efort si au venit in numar mare la Bucuresti. Cu ajutorul baietilor am reusit sa castigam Cupa Romaniei. Suntem foarte fericiti, am muncit, am avut atitudine si determinare, chiar daca la pauza eram condusi cu 2-0. Nu ne-a fost usor, au fost emotii foarte mari, dar am reusit prin munca si atitudinea baietilor sa intoarcem rezultatul", a spus tehnicianul.

Conceicao a adaugat ca isi doreste sa readuca CFR Cluj, care evolueaza in acest an in play-out, in randul celor mai bune formatii din Liga I. "Acest joc a avut calitate pentru o finala de Cupa Romaniei. Dinamo este o echipa foarte buna. Dar am aratat ca avand o strategie buna, o echipa mica reuseste sa castige impotriva unei echipe mari, contra unei atmosfere ostile. La club au fost destul de multe probleme, dar noi, staff-ul tehnic si jucatorii, vrem sa aducem CFR-ul pe calea pe care a fost pana acum, pentru ca are istorie si multe titluri si trofee castigate in ultimii ani", a mai afirmat Conceicao.

- Rednic: Suntem suparati pentru ca am pierdut un meci pe care l-am avut in mana

"Noi suparati si tristi suntem de vreo zece zile. Acum suntem suparati pentru ca am pierdut un meci pe care l-am avut in mana. In prelungiri am avut probleme musculare si ii inteleg pe jucatori, chiar ii felicit pentru felul cum au jucat acest meci. Nu e usor, pentru ca se stie ce s-a intamplat (n.r. - decesul lui Patrick Ekeng). Iar la loviturile de departajare depinde de inspiratia sau neinspiratia jucatorului. Ei au inscris de 5 ori, noi de 4 ori, pentru ca Marc a reusit sa apere sutul lui Rotariu si asa am pierdut finala. Ce m-a deranjat e ca le-am aratat jucatorilor penalty-uri din meciurile celor de la CFR si Marc se arunca numai in partea stanga... iar Rotariu a tras in stanga. Dar e vorba si de experienta, Rotariu nici 21 de ani nu are. Noi meciul l-am pierdut in repriza a doua, cand la inceput am primit gol, iar apoi in minutul 89 cand am fost egalati. Nici sansa nu a fost de partea noastra", a spus Rednic.

Referitor la prelungirea contractului sau cu Dinamo, care expira in aceasta vara, Rednic a afirmat ca va avea miercuri o intalnire in acest sens cu actionarul majoritar al clubului, Ionut Negoita. "M-am vazut azi cu Ionut Negoita, a ramas sa ne vedem maine. Dar el a zis ca vorbim dupa finala, acum ca am pierdut poate nu il mai intereseaza sa continue cu mine. Si eu cred ca puteam face mai mult, dar pentru primul an cred ca ar trebui sa fim multumiti. Inca nu stiu ce decizie voi lua, eu am oferte, dar depinde si de ce imi ofera (n.r. - Ionut Negoita), si nu vorbesc de bani. Ca sa ne batem la titlu trebuie sa aducem si jucatori cu experienta. Noi sezonul asta am avut meciuri in care asta a decis, experienta jucatorilor. Se vorbeste de pepiniera, dar trebuie sa ai rabdare doi-trei ani. Iar mie mi se cere performanta. Cu jucatori tineri nu poti sa faci si performanta. Oricum, noi am terminat pe locul 4 in Liga I si ne dadea dreptul sa jucam in cupele europene. Dar nu sunt eu de vina ca nu jucam in Europa. Nu se poate pentru problemele care au fost. Eu ca sa raman am pus niste conditii legate de lot. La ceea ce mi s-a propus si ceea ce mi se cere, nu se poate. Cu jucatori tineri, foarte tineri nu se poate si performanta. Dar poate vine alt antrenor si poate sa faca si ce cere domnul Negoita", a afirmat Rednic.

- Iuliu Muresan: Ne vom tine de promisiune, o replica, o cupa merita Patrick sa aiba pe mormantul lui

Presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, dupa castigarea Cupei Romaniei, ca echipa sa se va tine de promisiune si va trimite o replica a trofeului in Camerun, el precizand ca Patrick Ekeng merita o cupa. "A fost un meci greu. Am jucat pe un stadion de Liga Campionilor in fata echipei Dinamo. Ii felicit, sunt invidios pe Dinamo ca au o asemenea galerie. A fost ca la un meci de LC. Ma bucur ca am reusit sa castigam acest trofeu. Vom trimite trofeul in Camerun, acasa la Ekeng. O replica, o cupa merita Patrick sa aiba pe mormantul lui. Acest trofeu este un pansament pe final de sezon", a spus Muresan la Digi Sport, relateaza News.ro.

- Dorin Rotariu: Regret ca nu am castigat cupa pentru Ekeng

Fotbalistul dinamovist Dorin Rotariu a declarat, marti seara, dupa finala Cupei Romaniei, ca toti jucatorii echipei Dinamo au fost afectati de decesul lui Patrick Ekeng, cel mai greu moment din viata sa, si ca regreta ca nu a castigat trofeul pentru camerunez. "Nu am avut nevoie de consiliere psihologica. Cu totii am fost afectati, a fost un moment pe care nu o sa-l uit niciodata, a fost cel mai greu moment din viata mea. Intr-un fel regret ca nu am castigat cupa pentru el, pentru ca a fost alaturi de noi si el s-a simtit bine alaturi de noi si noi alaturi de el. A avut cel mai important gol cu Steaua, golul de 1-1, si nu numai asta. El ca si om este o persoana deosebita. (...) Viata ma pune in momente foarte grele si trebuie sa le infrunt", a spus Rotariu la Digi Sport.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  08.06.2017 11:18

wh0cd893859 lisinopril 40 mg tablet bentyl azithromycin effexor principen abilify

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii