A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756286.9668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Filmele care ar putea avea sanse la OSCAR 2015. Peliculele pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2014, ora 11:09

Filmele care ar putea avea sanse la OSCAR 2015. Peliculele pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar tocmai si-a desemnat castigatorii, insa cinefilii se pregatesc deja pentru ceremonia de anul viitor.

Cea de-a 86 editie a premiilor Academiei Americane de Film tocmai s-a incheiat. Cinefilii au urmarit 12 ani de sclavie, Gravity, Her, Dallas Buyers Club, Philomena, Nebraska, American Hustle/Jaf in stil american, Captain Phillips si The Wolf of Wall Street / Lupul de pe Wall Street inainte de ceremonie si au asteptat rezultatul votului cu sufletul la gura.

Pentru cei care nu mai au rabdare pana la nominalizarile de anul viitor, Business Insider a alcatuit o lista cu zece pelicule care ar putea intra in lupta pentru premiul Oscar pentru Cel mai bun film, la editia din 2015.

The Grand Budapest Hotel / Hotel Grand Budapest; Cu: Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Defoe, Bill Muray, Jude Law, Jeff Goldblum; Regizor: Wes Anderson; Data lansarii: 7 martie 2014

Pelicula urmareste povestea lui Gustave H. (Ralph Fiennes), un receptioner care incearca sa isi dovedeasca nevinovatia, dupa ce a fost acuzat de crima pe nedrept. Wes Anderson a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, o data pentru filmul de animatie Fantasticul domn Fox si de doua ori pentru scenariu original, cu peliculele Moonrise Kingdom / Aventuri sub clar de luna si The Royal Tennembaums / O familie geniala. Cel mai elaborat si mai ambitios proiect al sau de pana acum, Hotel Grand Budapest se bucura de o distributie de exceptie, iar Academia nu mai are o viziune atat de conservatoare ca in trecut, fapt demonstrat si de nominalizarea filmului Her, la editia de anul acesta.

Integral pe mediafax.ro

     
Tag-uri: filme, Oscar, 2015
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii