A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831749.4128.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fiica lui Robin Williams renunta la retelele de socializare din cauza comentariilor nepotrivite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2014, ora 13:01

Fiica lui Robin Williams renunta la retelele de socializare din cauza comentariilor nepotrivite

Articol de Cristian Amariei

Zelda Williams, fiica regretatului actor Robin Williams, a anuntat ca renunta la retelele de socializare, cel putin temporar, considerand ca este judecata prea aspru de alti useri dupa moartea tatalui sau, informeaza EFE.

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Instagram si de Twitter, tanara in varsta de 25 de ani a explicat ca lumea incearca sa profite de fotografiile actorului pe care ea si familia ei le-au postat pe retelele de socializare si ca multi useri comenteaza numarul prea mare de poze.

'Este crud si nepotrivit', a scris fiica lui Robin Williams. 'Fotografiile pe care le am alaturi de el imi sunt dragi si trebuie sa ramana in familie, nu sa fie impartasite pe retelele de socializare', asigura Zelda. Tanara a declarat ca regreta ca este nevoita sa renunte la conturile sale de pe retelele de socializare, 'pentru o buna bucata de vreme sau pentru totdeauna'.

Zelda Williams s-a nascut la 31 iulie 1989 si este singura fata dintre cei trei copii ai actorului. Ultimul mesaj al lui Williams, postat pe contul ei de Instagram, a fost pentru a o felicite de ziua ei de nastere.

'La multi ani domnisoarei Zelda Rae Williams! Implinesti azi un sfert de secol, dar vei ramane mereu fetita tatii. Te iubesc!', i-a scris regretatul actor.

Sursa: agerpres.ro

Foto: zap2it.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii