ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-01-2016, ora 09:46

Fetita UNICA in lume care uimeste lumea stiintifica. Ea nu oboseste, nu simte durere si rezista fara mancare

Articol de Cristian Amariei
La cei 7 ani, Olivia Farnsworth din Marea Britanie a reusit sa uimeasca toti medicii care au vazut-o.

Olivia arata la fel precum un copil obisnuit, dar poseda un set de abilitati cu totul nemaintalnite. Nu oboseste niciodata, nu simte durere si rezista mai multe zile fara mancare.

Astea toate datorita unei conditii medicale rare: sufera de o tulburare a cromozomilor, cu care medicii nu s-au mai confruntat pana acum. De altfel, acestia cred ca fetita este singura persoana din lume care are toate simptomele simultan.

Mama ei a declarat ca starea medicala a copilului este atat de rara, incat medicii nu au gasit un nume pentru ceea ce are ea.

"O data, a fost lovita de o masina si tarata cativa metri mai incolo. Am inceput sa strig, sa tip, a fost groaznic. In schimb, Olivia s-a ridicat linistita, a venit spre mine si m-a intrebat ce s-a intamplat?”, a declarat mama copilului Niki Farnsworth.

Mama ei spune ca a observat prima data semnele bizare ale bolii cand copilul avea doar cateva luni. "Nu ii crestea parul. N-a avut par pana la patru ani si jumatate." Niki Farnsworth mai povesteste ca exista si simptome negative: Olivia are de multe ori crize violente, din senin. "O data a inceput sa strige la mine, sa ma injure si sa ma loveasa, de fata cu toata lumea. M-am simtit ingrozitor de rusinata", a povestit femeia.

Din cauza faptului ca nu se stie exact ce boala este, Niki incearca sa stranga fonduri pentru cercetarea medicala a fiicei sale, in speranta ca va afla de ce sufera si se va putea vindeca.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii