A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727641173.5697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul Rock the City s-a incheiat cu trei ore de Guns N' Roses
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

LIFESTYLE
02-07-2012, ora 10:04

Festivalul Rock the City s-a incheiat cu trei ore de Guns N' Roses

Articol de Madalina Irimia

Festivalul Rock the City, care a avut loc de vineri pana duminica, la complexul Romexpo din Capitala, s-a incheiat cu un show de trei ore al trupei Guns N' Roses, care a inclus hituri precum "Welcome to the Jungle" si "Paradise City", dar si coveruri dupa piese semnate Pink Floyd.

Trupa, al carei lider este Axl Rose, a venit pentru a doua oara in Romania, dupa ce, in 2010, a fost huiduita pentru ca a urcat pe scena cu o intarziere de doua ore. La ora 20.00, cele cateva zeci de mii de spectatori invadasera complexul Romexpo, pentru concertul de incheiere a festivalului Rock the City. Dar, urmand zicala "Daca m-ai inselat o data este vina ta, daca m-ai inselat de doua ori este vina mea", cei din public nu s-au grabit sa ocupe locuri in fata scenei, cunoscand obiceiurile de primadona ale lui Axl Rose. La o jumatate de ora dupa 20.00, tobele de pe scena au dat semnalul ca trupa isi incepe concertul. Cu mici, cu bere, o parte dintre spectatori s-au indreptat spre scena unde Axl Rose, cu palarie de cowboy si sacou asortat, canta deja "Welcome to the Jungle".

Au urmat trei ore cu o trupa Guns N' Roses mai in forma decat faima ce o preceda de la concertul din 2010, cu un Axl care a schimbat mai multe palarii decat ar fi schimbat, probabil, Maria Antoaneta intr-o zi calduroasa la Versailles,cu sound-uri atat de diferite, de la country la balade, riff-uri "suparate" si solo-uri de chitara alternate de acutele solistului. Intr-un amestec de glamour si obiceiuri rele din tinerete (dansul care l-a facut celebru pe Axl si miscarea rock cu microfonul), show-ul a inclus artisti invitati, hituri si solo-uri din diferite zone muzicale, efecte pirotehnice si multa fantezie.

Caci daca Axl Rose este situat undeva ca artist, este fix in locul in care isi permite, fara sa se gandeasca de doua ori sa dea frau liber fanteziei. Astfel, in acelasi show s-au succedat DJ Ashaba - solo de chitara, "Sweet Child O' Mine", care a electrizat publicul, Axl asezat la pian si cantand un fragment din "Another Brick in the Wall", solo care a continuat cu "November Rain" si Bumblefoot care a cantat "Glad to Be Here". Dupa pauza luata in timpul melodiei artistului invitat, a aparut pe scena acelasi Axl, dar cu alta palarie, pentru piesa "Don't Cry".

Deja era ora 23.00 si formatia nici macar nu ajunsese la bis-uri. Dupa "Knocking on Heaven's Door" si "Night Train", trupa s-a intors pentu un bis care a durat pana la 23.30 si care s-a incheiat cu "Patience" si "Paradise City" - ultima piesa fiind acompaniata, pe final, de efecte pirotehnice si confeti rosii.

"Sunteti o multime foarte misto, mai venim pe aici", a spus Axl in final.

Inainte de show-ul formatiei Guns N' Roses au urcat pe scena membrii trupei Evanescence, care au avut unul dintre cele mai bune show-uri din festival. Solista trupei, Amy Lee, a tinut sa multumeasca de mai multe ori publicului roman, pe care il vedeau pentru prima data. "Suntem recunoscatori ca suntem aici", a spus Lee. Cantareata a vorbit cu publicul, s-a asezat la pian pentru "Lithium" si "My Immortal", a arborat steagul Romaniei langa pian si a cantat piesa pentru care au venit, in trecut, in Bucuresti, sa filmeze un videoclip - "Bring Me to Life".

"Ne bucuram ca am venit aici in concert", a mai spus ea.

Sursa: Mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii