ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2014, ora 11:22

Fenomenul TINDER: Aplicatia de smartphone prin care iti poti da intalnire cu cineva din apropiere a revolutionat datingul online

Articol de Madalina Irimia

Tinder, aplicatia de telefon extrem de populara pentru dat intalniri, lansata in urma cu 17 luni, este considerata in prezent un fenomen cultural si tehnologic: baza sa de utilizatori a crescut cu 1 milion in ultimele trei luni, iar fondatorii sai au fost inclusi in lista Forbes "30 sub 30 de ani" din anul 2013.

Tinder este o aplicatie de smartphone care, desi functioneaza pe un principiu simplu, a revolutionat domeniul "datingului" online. Utilizatorilor (oricine se poate inscrie prin profilul de Facebook) li se arata fotografii ale unor posibili pretendenti care se afla in zona in momentul respectiv si pot da "swipe" in dreapta pentru "like" si in stanga pentru "nu".

Daca si cel pentru care utilizatorul a dat "swipe" in dreapta a facut acelasi lucru, aceasta duce la o potrivire, urmata de sugestia de a trimite un mesaj sau de a "continua sa joace". Acest "continua sa joci" a dus la "o epidemie" de 500 de milioane de swipe-uri si 5 milioane de potriviri pe zi, scrie time.com.

Si nu numai atat. Tinder a revolutionat intregul proces de cautare de potentiali parteneri prin intermediul tehnologiei, scena dominata in prezent de programe, site-uri si softuri care necesita un laptop sau un PC, precum si investirea unei lungi perioade de timp. Conceputa exclusiv pentru telefoane, in prezent pentru iPhone si sistem Android de operare, Tinder poate fi folosita oricand si oriunde.

Integral pe mediafax.ro

Foto: digitaltrends.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii