A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833488.7545.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fenechiu: Noi trebuie sa discutam despre o vinieta fixa si posibilitatea de a circula gratuit pe autostrazi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-05-2013, ora 08:32

Fenechiu: Noi trebuie sa discutam despre o vinieta fixa si posibilitatea de a circula gratuit pe autostrazi

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca ia in calcul pentru taxarea autostrazilor introducerea unei viniete fixe si posibilitatea circularii gratuit pe autostrada.

Potrivit acestuia, in Europa sunt trei modele de taxare a autostrazilor. Este modelul nordic, adoptat de Germania, Olanda si de tarile nordice, unde autostrazile sunt gratuite, este modelul central - european, folosit de Cehia, Ungaria si Austria, unde se plateste o taxa fixa pe un numar de zile, respectiv o vinieta, si este modelul mediteranean, unde circulatia pe autostrada aproape ca este mai scumpa decat carburantul.

Sub nicio forma nu cred ca in Romania este binevenit acest model sudic. Am retineri si daca este binevenit modelul cu o vinieta, dar, oricum, noi trebuie sa discutam despre o vinieta fixa si posibilitatea circularii gratuite pe autostrazi. Pentru acesta, trebuie sa fim inventivi si sa gasim alte moduri de finantare'', a spus Fenechiu, intr-o conferinta de presa.

Integral pe capital.ro

Foto: twelvejournals.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii