A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815994.6057.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Femeile par mai batrane miercurea la 15h30
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 18:05

Femeile par mai batrane miercurea la 15h30

Articol de Madalina Irimia

Femeile par mai batrane in fiecare miercuri, la 15h30, arata un studiu desfasurat de marca de produse cosmetice bronzante St Tropez, 12% dintre cele intervievate afirmand ca miercurea este pentru ele cea mai stresanta zi a saptamanii.

Doua treimi din femei acuza o serioasa lipsa de energie miercurea dupa-amiaza. 'Este uimitor sa vezi ca miercurea, la 15h30, femeile par mai batrane', spune Nichola Joss in The Telegraph. Experta in aspecte ale pielii adauga: 'Asocierea stresului de miercuri dupa-amiaza cu traditionala oboseala este motivul pentru care femeile par mai batrane.'

In schimb, femeile sunt mai susceptibile sa aiba relatii sexuale joia. 'Dupa lipsa de energie de miercuri, joi seara femeile scapa de presiune si sunt mai predispuse la tandrete', observa specialista. Vineri, ultima zi lucratoare, dupa ce au facut dragoste, femeile se simt multumite, 60% dintre femei considerand ca este ziua 'cea mai frumoasa' a saptamanii.

Luni, dupa un weekend in care se consuma adesea alcool, noaptea este 'adesea agitata'. Acest lucru 'nu prevesteste nimic bun pentru piele si stralucirea ei de miercuri. Efectele lipsei de somn (ochi umflati, fata trasa, cearcane, etc.) pot marca fata cam 48 de ore. In conditiile in care multe femei dorm prost luni, pot parea mai batrane miercuri', incheie Nichola Joss.

Sursa: AGERPRES

Foto: romanialibera.ro

     
Tag-uri: femei, studiu, imbatranire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii