A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818266.9083.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Femeie amendata pentru ca si-a "botezat" cainele cu numele vecinului ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 04:29

Femeie amendata pentru ca si-a "botezat" cainele cu numele vecinului ei

Articol de Madalina Irimia

Hu Lin, o femeie din China, care si-a "botezat" cainele cu numele vecinului ei si l-a injurat de mai multe ori a fost somata sa plateasca o amenda de 600 de euro.

Hu Lin s-a certat cu vecinul ei, Wang Sun, din cauza unei cladiri construite ca extensie a casei lui, in urma cu sase ani.

Femeia a fost atat de furioasa incat a decis sa isi strige animalul de companie Wang Sun si sa il injure cand se intampla ca vecinul ei sa fie in apropiere si sa auda.

Barbatul a declarat in instanta ca toata lumea stia ca aceasta era o forma de razbunare din partea lui Hu Lin, iar judecatorul a fost de acord ca actiunile femeii l-au afectat pe vecinul ei, asa ca i-a cerut sa plateasca amenda.

Proprietarii de caini sunt din ce in ce mai multi in China, avand in vedere ca venitul mediu a crescut, asa cum s-a intamplat si cu bugetul alocat de chinezi pentru animalele lor de companie.

Sursa: apropo.ro

Foto: xaluan.com

     
Tag-uri: femeie, amenda, caine, China
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii