ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
12-07-2012, ora 12:15

Femeia pentru care varsta nu conteaza. Sofia Vergara, una dintre cele mai sexy actrite din lume, a implinit 40 de ani si s-a logodit

Articol de Madalina Irimia

Una dintre cele mai atractive actrite din lume, care reuseste sa impresioneze prin frumusete si sex-appeal, a implinit pe 10 iulie 40 de ani, varsta pe care reuseste sa si-o ascunda fara nici un fel de problema. De ziua ei actrita s-a logodit cu omul de afaceri Nick Loeb.

Nick Loeb a cerut-o in casatorie in noaptea de luni spre marti, la petrecerea aniversara organizata in onoarea actritei, la Rosewood Mayakoba din Riviera Maya, unde au fost prezenti prietenii apropiati si rudele cuplului. Sofia Vergara si Nick Loeb au o relatie care a inceput in 2010. Dupa o scurta despartire a cuplului, in luna mai, cei doi s-au impacat si au decis sa isi continue relatia.

Cunoscuta pentru rolul din serialul de succes "Modern Family", Sofia Vergara a cucerit publicul atat prin calitatile actoricesti, dar si prin aparitiile incendiare.

La inceputul acestui an, revista GQ din Mexic a numit-o pe Sofia Vergara - Marilyn Monroe a Columbiei si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". La 40 de ani si cu un fiu de 20 de ani, actrita sa mandreste cu faptul ca este apreciata ca o femeie seducatoare, dorita de barbati si ca si-a facut cariera cu ajutorul corpului ei.

Sofia Vergara a fost aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment a avut in trecut o relatie si cu Tom Cruise. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara odata cu aparitia serialului de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film Sofia joaca rolul Gloriei, nevesta lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

Chiar daca este o femeie puternica, viata Sofiei Vergara nu a fost intotdeauna lipsita de probleme, la 23 de ani fiind diagnosticata cu cancer tiroidian, peste care a reusit sa treaca dupa un tratament indelungat.

Pe marele ecran a debutat in “Big Trouble” (2002), alaturi de Tim Allen si Rene Russo. Apoi, au urmat roluri in filme ca “Chasing Papi” (2003), “Soul Plane” (2004), “Lords of Dogtown” (2005), “Four Brothers” (2005) sau “Madea Goes to Jail” (2009) si New Year's Eve (2011).

Sursa: procinema.ro

Foto: feelgoodfrenchstyle.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii