A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720194784.4722.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Femeia de care s-au indragostit toti internautii. "Este ridicol de fotogenica pentru situatia ei" (FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2012, ora 11:05

Femeia de care s-au indragostit toti internautii. "Este ridicol de fotogenica pentru situatia ei" (FOTO)

Articol de Madalina Irimia

Fotografia unei femei care se afla pe patul de spital, in perioada de recuperare de dupa o operatie grea la plaman, a devenit un viral pe internet, pentru un motiv cu totul neasteptat.

Sute de mii de oameni au dat click sa o vada pe Rachel, 28 de ani, pentru ca este ridicol de fotogenica, mai ales pentru situatia in care se afla ea.

Rachel a postat fotografia ei pe site-ul “Ask Me Anything”. Ea a fost pozata in sectia de terapie intensiva a Clinicii Cleveland, din Ohio, dupa ce i s-a extirpat 60 la suta din plaman.

Tanara a fost diagnosticata cu o afectiune teribila, care ii pune in pericol viata, insa dupa operatie se spera intr-o recuperare completa.

Peste 400.000 de oameniau vazut fotografia ei in primele doua zile dupa ce a fost postata pe internet. In aceasta fotografie, Rachel tine in brate o inima din plus, iar mesajul de pe ea spune: “A pierdut 60% din plamanii ei, a castigat 100% inima mea”.

Rachel s-a aratat surprinsa de reactiile starnite de fotografia ei: “Oamenii mi-au spus foarte multe lucruri frumoase in ultimele zile. Nu m-am simtit niciodata asa de frumoasa”.

Pana sa primeasca aceste reactii, Rachel povestea pe site-ul respectiv despre durerile cumplite pe care le suferea, dar admiratia oamenilor, mesajele pozitive, au ajutat-o sa depaseasca momentele critice.

“Fir-ar sa fie, mi-as dori sa arat si eu asa de bine dupa operatie”, spune o persoana. O alta persoana a comentat: “Ca femeie, prima data mi-am spus: ‘Facatura. Nimeni nu arata asa de bine dupa operatie’. Esti atat de frumoasa. Succes cu recuperarea:)”.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii