ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 13:04

Femeia care refuza sa-si arate varsta. “Nu am crezut-o nici cu buletinul in mana”

Articol de Madalina Irimia

Aceasta actrita, o veterana a industriei cinematografice din Marea Britanie, refuza pur si simplu sa imbatraneasca. Trupul ei s-a blocat in jurul varstei de 20 de ani si a ramas acolo cateva decenii.

Gillian Taylforth, actrita care este cunoscuta in special pentru rolul ei din serialul BBC EastEnders a pozat in lenjerie intima pentru revista Closer, facandu-le sa roseasca de invidie pe colegele ei de breasla mai tinere.

Gillian are 58 de ani impliniti, iar trupul ei arata ca al unei femei cu 30 de ani mai tanara. Desi primeste mereu complimente, actrita nu se considera sexy.

Se simte bine doar atunci cand lumea se mira cand ii afla varsta. "Cineva mi-a spus recent ca nu ma crede ca am 58 de ani nici daca se uita in actul meu de identitate", a spus Gillian.

In interviul pe care l-a acordat pentru revista Closer, Gillian Taylforth a spus ca nu face mare lucru ca sa arate astfel. Nu foloseste prea mult machiaj, nu a facut niciodata vreo interventie estetica si nici nu intentioneaza sa faca. Doar are grija sa aiba o alimentatie echilibrata si merge din cand in cand la sala de sport.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: actrita, corp, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii