A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664033.6987.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fata lui Teri Hatcher s-a transformat dintr-o fetita timida intr-o adolescenta sexy. Cum arata acum fiica starului din "Neveste Disperate"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-09-2013, ora 09:04

Fata lui Teri Hatcher s-a transformat dintr-o fetita timida intr-o adolescenta sexy. Cum arata acum fiica starului din "Neveste Disperate"

Articol de Madalina Irimia

Intre ele exista o diferenta de 33 de ani, dar Teri Hatcher si fiica ei, Emerson Rose, pareau mai degraba surori decat mama si fiica la o plimbare prin L.A.

Actrita din "Neveste Disperate", in varsta de 48 de ani si fiica ei, in varsta de 15 ani, au fost surprinse de paparazzi miercuri, in timp ce au iesit sa ia pranzul impreuna in Los Angeles.

Emerson a purtat ceea ce in California reprezinta aproape o uniforma pentru adolescente, respectiv o pereche de pantaloni scurti de blugi, o pereche de flip-flops si un maiou negru, peste care a pus o bluza de trening galbena. Se pare ca adolescenta o mosteneste pe mama ei la capitolul fizic, etaland niste picioare lungi, de invidiat.

Integral pe perfecte.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii