A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757319.6071.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fata de 14 ani, accidentata de un barbat baut care a intrat cu masina pe trotuar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2014, ora 12:13

Fata de 14 ani, accidentata de un barbat baut care a intrat cu masina pe trotuar

Articol de Madalina Irimia

O adolescenta de 14 ani a fost accidentata, duminica seara, de un barbat care conducea baut si care a intrat cu masina pe un trotuar, apoi a lovit structura metalica a unei statii de autobuz, de unde a fost proiectat intr-un stalp de electricitate, in municipiul Suceava, scrie mediafax.ro.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat, luni, ca un sofer in varsta de 25 de ani din municipiul Suceava conducea, duminica seara, pe Strada Plevnei din cartierul Burdujeni, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Masina a derapat si a ajuns pe un trotuar, unde a lovit o fata de 14 ani care se afla in zona unei statii de autobuz. Ulterior, autoturismul a intrat in structura metalica a unei statii de autobuz, de unde a fost proiectat intr-un stalp al retelei de inalta tensiune.

Tanarul a abandonat masina si a plecat acasa, unde a fost gasit de politisti si readus la locul accidentului. El a fost testat cu etilotestul, avand o alcoolemie de 0,53 la mie in aerul expirat, si a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice. Tanarul este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legala.

Fata lovita a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, avand contuzii la picioare si un hematom epicranian. Coordonatorul Unitatii de Primiri Urgente Suceava, dr. Liviu Carlan, a precizat ca adolescenta a fost internata in sectia de chirurgie infantila.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii