A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663934.9725.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fashionist la doar 5 ani: 70.000 de persoane urmaresc tinutele zilnice ale unui baietel
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2013, ora 08:01

Fashionist la doar 5 ani: 70.000 de persoane urmaresc tinutele zilnice ale unui baietel

Articol de Madalina Irimia

Copiii de vedeta reusesc sa calce pe urmele parintilor lor deja faimosi si indragiti. Sa luam cateva exemple: odraslele cuplului Jolie-Pitt au facut cunostinta cu celebritatea inca de cand erau atat de mici, incat nici nu puteau distinge doua litere, daramite sa lege doua cuvinte.

La inceputul acestui an, Romeo Beckham, unul dintre copiii familiei Beckham facea primii pasi in modeling, fiind ales imaginea colectiei de primavara/vara 2013 a brandului Burberry. Sa nu mai amintim de Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, care la nici 7 ani se poate lauda deja cu o "cariera" de designer, captand totodata atentia creatorilor de moda.

Insa cu toate acestea, iata ca exista un alt copil-minune, care ameninta celebritatea copiilor de vedeta. Si parintii lui nici macar nu sunt persoane publice sau oameni exagerat de bogati! Este vorba despre baietelul de doar 5 ani, din Laguna Beach, California, pe nume Alonso Mateo, care a ajuns deja vedeta pe internet datorita stilului sau vestimentar impecabil. Alonso este de departe unul dintre cei mai stilati copii din lume, profilul sau de pe Instagram fiind urmarit de peste 68.000 de persoane.

Fashionistul isi delecteaza admiratorii cu fotografii in care, pe langa faptul ca da dovada de un simt estetic formidabil, mai adopta si o atitudine pe masura!

Vezi mai multe pe divahair.ro.

Foto: swide.com

     
Tag-uri: copil, moda, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii