ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2013, ora 15:03

Fara jucarii. McDonald's schimba surpriza din Happy Meal

Articol de Madalina Irimia

McDonald's intentioneaza sa distribuie in Marea Britanie 15 milioane de carti in urmatorii doi ani la meniurile ”Happy Meal” pentru copii, scrie The Guardian.

In urma unei promotii-pilot care a avut loc anul trecut, cand McDonald's a distribuit noua milioane de carti de Michael Morpurgo (autor britanic de carti pentru copii), lantul de restaurante fast-food a decis sa continue programul sustinut de organizatia de caritate National Literacy Trust.

Pana la sfarsitul lui 2014, McDonald's va distribui 15 milioane de volume de fictiune si de non-fictiune, prima carte care a intrat in promotia meniului pentru copii fiind un volum din seria ”Amazing World”.

Alistair Macrow, vicepresedintele McDonald's, a precizat ca publicul a primit cu mult entuziasm initiativa de anul trecut. Noua din zece parinti au precizat ca ar aprecia mai multe promotii cu carti.

Statisticile m-au surprins. Unu din trei copii nu detine nicio carte, iar jumatate dintre ei nu considera ca cititul este o activitate placuta”, a precizat Macrow.

Expertii de la National Literacy Trust sunt si ei de acord cu faptul ca toti copiii ar trebui sa aiba propriile lor carti in biblioteca.

Cand au cartile lor, li se schimba si obiceiurile de lectura”, a precizat Conal Presho, director de dezvoltare la fundatie.

El a mai adaugat ca din cercetarile realizate pana in prezent reiese ca exista o legatura sigura intre succesul in viata si cartile din biblioteca.

Sursa: gandul.info

Foto: flickr.com

     
Tag-uri: McDonald's, jucarii, carti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (3)  
darrendemers,  23.11.2020 20:27

uncovered lightbulbs may expose food to,uncovered lightbulbs

   
Asian Clothing WholeSale,  16.11.2020 13:49

Expertii de la National Literacy Trust sunt si ei de acord cu faptul ca toti copiii ar trebui sa aiba propriile lor carti in biblioteca. asian clothes uk ready made , asian attire uk , asian dresses online uk , asian ready made suits uk , kurta pyjama uk , pakistani readymade suits uk , buy salwar kameez online usa , white chikankari anarkali suit , baby pink chikankari kurta , chikankari gota patti suits , cotton chikankari kurti

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii