ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-05-2013, ora 11:51

Fanii Stelei au luat 'foc', managerul a reactionat si el: "Nu cred asa ceva, e o gluma?" Declaratiile lui Huidu la adresa lui Becali au produs revolta!

Articol de Cristian Amariei

Gigi Becali a fost in ultimele 24 de ore martirizat de foarte multi oameni de televiziune, care considera ca patonului Stelei i s-a facut o nedreptate. In conditiile in care exista dosare mult mai bine instrumentate iar inculpatii nu patesc nimic, exista posibilitatea, cred analistii politici, ca incarcerarea latifundiarului sa aiba alte dedesubturi.

Opinia publica a facut imediat legatura intre condamnarea lui Becali si lipsa de reactie a Justitiei in alt caz celebru - cel al lui Huidu, care in urma cu cativa ani a ucis trei persoane intr-un accident de masina, dar care a primit patru ani cu suspendare.

De aici pana la o reactie extrem de virulenta din partea fanilor din Ghencea nu a fost decat un pas, mai ales ca se pare ca omul de televiziune a facut cateva comentarii vizavi de arestarea numarului unu din Ghencea. Concret, sustin fanii Stelei pe contul de facebook al managerului ros-albastrilor, in emisiunea pe care o gazduieste la Radio, Huidu a strecurat cateva ironii referitoare la subiect.

Integral pe prosport.ro

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii