A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630372.2788.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Familia cu cel mai lung par. Mama are parul lung de aproape 2 metri, iar fetele o mostenesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-06-2014, ora 13:27

Familia cu cel mai lung par. Mama are parul lung de aproape 2 metri, iar fetele o mostenesc

Articol de Madalina Irimia

O mama cu "ADN bun" pentru cresterea parului a reusit sa isi lase parul lung de peste 1,85 m, mai lung decat corpul sau, iar fiicele sale o mostenesc.

Terelynn Russel, care locuieste in afara Chicago-ului alaturi de sotul si copiii sai, are o mare pasiune: parul foarte lung. Femeia si-a lasat parul sa creasca de la varsta gradinitei, iar cele trei fiice mai mari ale sale o mostenesc.

"Trebuie sa ai mare rabdare sa traiesti cu atat de mult par in casa", spune femeia pentru emisiunea Inside Edition. Cele patru au mare grija de parul lor, dedicand ore bune spalarii si ingrijirii acestuia.

Femeia spune ca doneaza frecvent par, la fel ca si fiicele sale, dar ca niciodata nu taie mai mult de 50 de cm, asa ca parul ii ramane lung. Terelynn spune ca singura data cand a calcat pe propriul par a fost atunci cand, noaptea, s-a grabit sa ii schimbe scutecele unuia dintre copiii sai.

La 43 de ani, femeia si-a invatat cele trei fiice sa isi impleteasca una alteia parul si crede ca fiul sau, inca foarte mic, va avea de invatat o lectie importanta despre femei, locuind cu ele.

"Banii pe care nu i-am cheltuit la salonul de coafura s-au dus, probabil, pe elasticul de par si pe balsam", a mai explicat femeia, scrie Daily Mail .

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: familie, lungime, par
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii