ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2016, ora 13:02

Facebook si Google, investigate de ANAF: „Vom vedea daca trebuie sa plateasca mai multe taxe”

Articol de Madalina Irimia
Decizie fara precedent din partea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Facebook, Google si alte companii din industria on-line, care nu sunt inregistrare in Romania, sunt verificate de Fisc.

Presedintele ANAF, Dragos Doros, a declarat pentru Digi24 ca, pentru a putea fi taxate corespunzator, Fiscul incearca identificarea veniturilor realizate de mai multe companii IT, care nu se reflecta in declaratiile de impozite de la noi.

„Platesc ceva taxe, dar ele se afla in acelasi pool de analiza in felul in care platesc taxe si ar trebui sa plateasca taxe. O sa vedem in urma analizei daca ar trebui sau nu sa plateasca mai multe taxe, dar scopul pentru care facem aceasta analiza este evident ca da, credem ca da”, a declarat Dragos Doros.

Trebuie sa identificam sursele de venit si daca acele surse de venit pe care le realizeaza nu doar aceste doua companii, e vorba de industria online, aici avem discutii mai complicate si mai complexe, e vorba si de site-urile de vanzari online s.a.m.d., toate astea se afla in vizorul nostru”, a dat asigurari seful Fiscului.

„Daca acele venituri care se localizeaza pe teritoriul Romaniei, dar ele – prin plati electronice sau alte mecanisme – nu sunt vizibile sau declarate, noi sa le impozitam in Romania”, a explicat Dragos Doros.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: facebook, google, anaf
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii