A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681495.3909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Facebook inchide inca o aplicatie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2016, ora 09:27

Facebook inchide inca o aplicatie

Articol de Cristian Amariei
Facebook obisnuia sa lanseze foarte multe aplicatii pentru smartphone-uri in trecut. Odata cu inchiderea Facebok Creative Labs, compania a inceput sa scoata din circulatie anumite aplicatii mai putin populare, printre care se regaseste si Paper. Facebook obisnuia sa lanseze foarte multe aplicatii pentru smartphone-uri in trecut, printre care s-a regasit si Paper, o tentativa de a concura cu Flipboard si alte aplicatii de stiri. Odata cu inchiderea Facebok Creative Labs, compania a inceput sa scoata din circulatie anumite aplicatii mai putin populare, printre care se regaseste si Paper.

Potrivit Go4it, de luna viitoare, aplicatia nu va mai putea fi folosita, aceasta urmand sa dispara de pe magazinul de aplicatii Apple.

Paper a fost lansat in urma cu doi ani, exclusiv pe iOS. Aceasta folosea un design modern pentru a extrage din fluxul de stiri doar articole interesante si le prezenta intr-un mod mai placut decat simpla incarcare a unui site intr-un browser.

Desigur, aceste functii au fost deja integrate in aplicatia principala Facebook sub forma Instant Articles, multe dintre site-urile populare de stiri folosind deja aceasta capabilitate. intrucat numarul de utilizatori pentru Paper nu a fost niciodata foarte mare, sunt putine motive pentru care aplicatia ar putea sa ramana listata pe AppStore.

Incepand cu data de 29 iulie, aceasta aplicatie va disparea complet. Utilizatorii fideli au primit deja notificari care ii atentioneaza despre iminenta inchidere, acestia fiind indemnati sa foloseasca aplicatia principala Facebook, care ofera deja o experienta similara. Practic, Paper pare sa fie inca unul dintre experimentele retelei de socializare, rezultatele sale asigurand o expeienta mai buna de utilizare in celelalte produse pe care le ofera.

Avand in vedere ca aplicatia Paper a fost limitata doar la platforma iOS si ca foarte putini utilizatori de iOS i-au dat importanta, probabil ca lipsa ei nu va afecta foarte multe persoane.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii