A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673192.2619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Facebook face schimbari majore de design
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2014, ora 14:58

Facebook face schimbari majore de design

Articol de Cristian Amariei

In incercarea de oferi un format similar al continutului online si pe mobile, Facebook a introdus un set de schimbari majore la capitolul design, scrie playtech.ro.

Deseori cei de la Facebook experimenteaza cand vine vorba de functii noi. Pe aceeasi idee, dupa ce au facut cateva teste, News Feed-ul vostru tocmai a capatat o noua fata.

Incepand de astazi, pe parcursul a cateva saptamani, toti cei peste un miliard de utilizatori ai retelei de socializare vor vedea cateva schimbari in momentul in care vor accesa pagina web a gigantului in socializare.

Spre deosebire de alte dati, acest update Facebook include exclusiv de schimbari estetice si afecteaza in mare parte doar fluxul de informatii (News Feed) pe care il vedeti afisat in captura de mai sus. Fontul implicit va fi inlocuit cu Arial pentru utilizatorii de PC-uri si Helvetica pentru posesorii de Mac. Toate postarile vor fi acum separate printr-un sistem de carduri, similar cu formatul pe care il vedem in aplicatia Facebook pentru iOS si Android.

Cele cateva butoane din partea stanga, care va ofera acces la profilul vostru si la diverse fluxuri de informatii, de acum ocupa un spatiu mai mic, in timp ce imaginile din News Feed vor fi un pic mai mari.

Citeste mai mult pe playtech.ro.

Foto: zf.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii