A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662159.2733.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Facebook, data in judecata din cauza butonului de LIKE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2013, ora 13:15

Facebook, data in judecata din cauza butonului de LIKE

Articol de Madalina Irimia

O companie detinatoare de patente din Olanda a anuntat ca da in judecata Facebook, deoarece reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg foloseste ilegal butonul de Like, scrie BBC.

Compania Rembrandt Social Media, care actioneaza in numele programatorului decedat Jozef Everardus van Der Meer, sustine ca acesta a inventat butonul de Like.

Consideram ca patentele Rembrandt reprezinta baza retelelor de socializare asa cum sunt ele astazi si speram ca judecatorii sa ajunga la aceleasi concluzii, pe baza probelor”, au declarat reprezentantii olandezilor, in cadrul procesului care are loc in Virginia (SUA).

BBC scrie ca van Der Meer obtinuse patentul in 1998, cu cinci ani inainte sa apara Facebook. Programatorul olandez a creat o retea de socializare numita Surfbook, pe care utilizatorii puteau da Like continutului postat pe prieteni sau rude.

Avocatii Rembrandt Social Media spun ca Facebook este constienta de faptul ca firma olandeza detine drepturile asupra butonului de Like, deoarece i-au citat in obtinerea unui alt patent.

Sursa: gandul.info

Foto: news.yahoo.com

     
Tag-uri: Facebook, judecata, buton, like
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii