A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720459496.7825.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Facebook a creat 232.000 de locuri de munca in Europa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2012, ora 16:22

Facebook a creat 232.000 de locuri de munca in Europa

Articol de Oana Barbosu

Un studiu al companiei Deloitte releva ca cifra de afaceri a retelei sociale in Europa este de 32 de miliarde de euro si ca activitatea Facebook in Europa a dus la crearea a 232.000 de locuri de munca in UE 27 plus Elvetia, potrivit Adevarul.ro

"Internetul, retelele sociale si Facebook contribuie la cresterea economica", a apreciat directoarea operationala a Facebook, Sheryl Sandberg, la conferinta de presa de la Munchen unde a fost prezentat studiul. Potrivit acestuia, valoarea adaugata creata de serviciile care s-au dezvoltat in jurul Facebook - publicitate, jocuri online, media - a ajuns la 15,3 miliarde de euro. Ceea ce se traduce, concret, in peste 200.000 de locuri de munca, scrie "Le Figaro".

"Aceasta crestere nu se va alimenta prin ea insasi. Trebuie sa ne asiguram ca vom investi in tehnologie si educatie. Si trebuie sa facem in asa fel incat sa avem un bun mediu legislativ", mai spune Sandberg.

Circa 9% din locurile de munca create direct sau indirect de Facebook sunt in Franta - 22.000. Iar firmele care au profitat de comunitatea celor 25 de milioane de utilizatori pentru a-si cladi o afacere au generat venituri de 1,9 miliarde de euro in Hexagon.

Cifrele multumesc gigantul, care a devenit a doua cea mai mare sursa de trafic pe web. "Retelele sociale nu mai sunt doar o particica din ceea ce se intampla in vietile noastre, ci o parte din ceea ce se intampla in lume. Si totusi, la Facebook spunem ca nu suntem decat la inceputul calatoriei. Nu am facut decat 1% din calatorie", crede numarul doi al companiei, Sheryl Sandberg.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii