A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816631.5372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane de utilizatori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2016, ora 16:02

Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane de utilizatori

Articol de Madalina Irimia
Numarul de utilizatori ai serviciului chat al Facebook-ului, Messenger, a ajuns la 800 de milioane, a anuntat grupul joi.

Managerul Facebook, David Marcus, a salutat acest prag pe blogul sau, insa a tinut sa adauge ca "acesta este deocamdata inceputul" serviciului chat, aflat in continua dezvoltare, arata DPA.

De putina vreme utilizatorii Facebook Messenger din Statele Unite au la dispozitie un link catre servicii de car-sharing, cum ar fi Uber. De asemenea, in 2015, Facebook a lansat serviciul de apelare video si un instrument care permite prietenilor sa efectueze si sa primeasca plati prin intermediul serviciului.

Grupul detine si populara aplicatie de mesagerie instant WhatsApp, care, potrivit unor date recente, are inregistrati 900 de milioane de utilizatori.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: facebook, utilizatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  09.01.2016 09:29

Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii