A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630417.2112.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Faceau pregatirile de nunta la un hotel luxos, cand un mesaj primit de mireasa le-a spulberat visele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-06-2014, ora 16:05

Faceau pregatirile de nunta la un hotel luxos, cand un mesaj primit de mireasa le-a spulberat visele

Articol de Madalina Irimia

O tanara dorea sa-si organizeze nunta de vis la un hotel luxos din Marea Britanie. Un mesaj trimis din greseala de femeia care se ocupa de pregatirea evenimentului a lasat-o pe mireasa fara cuvinte.

Pauline Bailey si iubitul ei, Paul, sperau sa aiba parte de o petrecere de neuitat dupa nunta, la hotelul de 5 stele Stoke Park din Buckinghamshire, locatie devenita celebra datorita filmelor cu James Bond.

Cei doi tocmai vizitasera hotelul, unde doreau sa organizeze o masa festiva pentru 30 de invitati, pentru care urmau sa achite 10.000 de lire sterline, scrie Daily Mail.

La scurt timp, Pauline a primit un email de la organizatoarea nuntii, mesaj destinat de fapt directorului hotelului si trimis din greseala miresei.

Femeia cerea un sfat referitor la “cum sa anuleze petrecerea”, pentru ca mirii “nu sunt genul de oameni pe care ii dorim aici”.

Cu alte cuvinte, ei nu aveau un statut social destul de inalt pentru a frecventa hotelul exclusivist.

"Am fost socata. Noi suntem oameni muncitori, banii nostri sunt castigati cinstit, sunt bani ca oricare altii", declara Pauline.

Ea crede ca infatisarea mirelul, care este putin mai nonconformista, nu le-a placut celor de la hotel: barbatul este cu 24 de ani mai in varsta decat sotia lui si poarta cercei in ureche si in spranceana.

Pauline a fost atat de suparata incat a vrut sa dea in judecata conducerea hotelului, pentru discriminare.

In final, directorul de vanzari si-a cerut scuze pentru incident, iar mirii isi vor organiza petrecerea de nunta intr-un alt local.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: mirror.co.uk

     
Tag-uri: cuplu, nunta, mesaj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii