ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-04-2014, ora 18:32

FOSTA CONCURENTA LA "VOCEA ROMANIEI", pedeapsa cu MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII pentru TRAFIC DE DROGURI

Articol de Madalina Irimia

Solista de muzica rap Ana Miruna Ionescu, cunoscuta publicului cu numele de scena Miru, alaturi de alte patru persoane, a fost retinuta, in martie, de ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, fiind acuzata de trafic de droguri.

Dupa o perioada de arest preventiv, cantareata, fosta participanta la „Vocea Romaniei“, a fost eliberata, fiind prima argeseanca pentru care instanta a dispus arestul la domiciliu. Vineri, Tribunalul Arges a judecat in regim de urgenta dosarul, dupa ce inculpatii au recunoscut faptele. Tot vineri, au fost condamnati toti la pedepse cu suspendarea, informeaza Curierul Zilei.

Ofiterii BCCO au stabilit in martie ca solista impreuna cu prietenii ei Diana Georgescu si Ro­bert Daniel Arifanof erau distribuitori de cannabis pentru consumatorii din judet, drogurile fiind cumparate de la bucurestenii Marius Vlad Oprea si Tudor Setran.

Traficantii au beneficat de o prevedere a noului Cod Penal care le dadea dreptul ca, in cazul recunoasterii vinovatiei, sa fie judecati in regim de urgenta si sa le fie redus cuantumul pedepselor. Astfel, judecatorii au dispus pentru Marius Vlad Oprea o condamnare de 2 ani inchisoare cu suspendare si o perioada de incercare de 2 ani, dar si efectuarea a 120 de zile de munca in folosul comunitatii. Dupa decizie s-a dispus punerea de indata in libertate, la fel si in cazul lui Tudor Setran, care a primit o pedeapsa de 3 ani inchisoare si 3 ani interzicerea drepturilor si 120 de zile de munca in folosul comunitatii.

Ana Miruna Ionescu are o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 2 ani de supraveghere, dar si 120 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii. Diana Georgescu a fost condamnata la 2 ani cu suspendare, iar Robert Daniel Arifanof, la 1 an si 6 luni, cu 2 ani perioada de supraveghere, iar ca pedeapsa complementara, cate 100 de zile de munca in folosul comunitatii. Decizia nu este definitiva, ci cu drept de apel in 10 zile de la comunicare.

Foto: gandul.re, ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii