ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2015, ora 16:03

FMI nu este de acord cu "Prima Masina". Ce se intampla acum cu programul

Articol de Madalina Irimia
Delegatia FMI nu este de acord cu programul "Prima Masina" si a cerut autoritatilor romane sa renunte la acest proiect, informeaza surse apropiate negocierilor, citate de Romania TV.

Delegatia FMI a cerut autoritatilor romane sa renunte la Programul "Prima Masina", dar acestea au refuzat. Reprezentantii Fondului Monetar International nu sunt de acord, in special, cu plafonul de 350 de milioane de lei, reprezentand garantiile oferite de statul roman pentru acest program, insa acesta va fi introdus in sedinta de Guvern de saptamana viitoare.

"Totodata, se va prelungi si perioada in care se pot inscrie bancile in program", au afirmat sursele.

Expertii FMI s-au intalnit, vineri, cu reprezentantii tuturor ministerelor pentru a se stabili daca va mai exista un nou acord cu institutia financiara internationala.

O misiune a Fondului Monetar International, condusa de Andrea Schaechter, se afla in Romania in perioada 27 ianuarie — 10 februarie 2015, pentru a treia evaluare a acordului preventiv aflat in derulare. Primele doua evaluari ale actualului acord au fost realizate in prima parte a anului trecut.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii