A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727728469.1972.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

FAZ, critica aspra la adresa lui Ponta: Structurile mafiote se gasesc in partidul sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-07-2012, ora 07:30

FAZ, critica aspra la adresa lui Ponta: Structurile mafiote se gasesc in partidul sau

Articol de Cristian Amariei

Presa germana il critica aspru pe prim-ministrul Victor Ponta, spunand ca adevaratele structuri mafiote se regasesc in partidul acestuia.

"Desi Victor Ponta il numeste pe presedintele suspendat, Traian Basescu, un mafiot, realitatea este ca structuri mafiote se gasesc in propriul sau partid", scrie Frankfurter Allegemeine Zeitung.

Marti, cu doar cinci zile inainte de referendum, DIICOT a perchezitionat 256 de locuinte si birouri din Bucuresti si alte zece orase, confiscand mai multe documente si calculatoare.

Sunt achetate 125 de persoane, in cauzuri de fraude cu decontari false de TVA, legate de exporturi fictive de zahar. Paguba este estimata la 40 de milioane de euro anual, iar seful retelei pare sa fie senatorul PSD Cezar Magureanu, care s-a declarat deja victima politica, relateaza ziarul german.

Magureanu, ales pe listele PDL in Parlament, a schimbat taberele, impreuna cu alti 80 de parlamentari, ajungand in PSD, "adapostul fostilor comunisti", in timp ce fostul premier apartinand partidului este in inchisoare pentru coruptie si abuz de putere, iar actualul premier executa o lovitura de stat, pentru a reinstaura controlul politicului in justitie.

Integral pe ziare.com

Foto: exclusivnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii