A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663825.6167.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Extractul din frunze de masline, inamicul numarul 1 al racelii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2016, ora 17:04

Extractul din frunze de masline, inamicul numarul 1 al racelii

Articol de Madalina Irimia
O data cu venirea primaverii si clima se incalzeste, rost de viroze si raceli. Exista un ingredient natural, de care nu multa lume stie, care este ideal pentru combaterea acestor probleme de sezon.

Poate la inceput nu iei in considerare un mic stranut, tusea sau o stare de apatie, insa, pe masura ce acestea se intensifica, isi dai seama ca racesti. Daca nu vrei sa iei mesicamente de la farmacie, exista un remediu naturist care te ajuta sa scapi de problema si sa iti intaresti sistemul imunitar.

Este vorba despre extractul din frunze de masline care se pare ca nu doar ajuta la vindecarea racelilor, dar ajuta si la refacerea organsimului dupa ce ai facut o radiografie, protejeaza impotriva virusului HIV, herpesului, este un excelent antioxidant si ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism.

In 1960, cercetatorii americani au descoperit ca extractul de frunze de masline contine o substanta numita oleuropeina, care reduce tensiunea arteriala si ucide virusii, fiind toxica unui spectru larg de bacterii, ciuperci si paraziti. La fel se comporta un alt compus al extractului din frunze de masline numit monoterpena.

Asa cum spuneam mai sus, extractul din frunze de masline ucide inclusiv virusul HIV, insa cercetatorii nu au reusit sa afle daca acest extract ajuta si la vindecarea bolii provocate de virus.

Alte beneficii ale extractului de frunze de masline

Extractul din frunze de masline ar trebui sa existe in orice gospodarie, deoarece ajuta si la recuperare a organsimului dupa ce este expus la razele X. Si majoritatea dintre noi, mai ales cand ne confruntam cu o raceala, megem repede la medic sa facem radiografie. Acest ingredient ne protejeaza, asadar impotriva radiatiilor.

De asemenea, cand mergi la dentist si ti se da de facut o radiografie panoramica, esti trimisa intr-o sala in care ti se pune, ca masura de protectie, un ”sort” foarte greu. Desi razele X ajuta la diagnosticarea unei probleme de sanatate, pot face ravagii la nivelul tesuturilor corpului. Ei bine, extractul din frunze din masline are efectul ”sortului” greu pe care il primim in laboratorul de radiografiere.

Extractul este un puternic antioxidant, datorita oleuropeinei. Aceasta porneste la ”vanatoare” de radicali liberi in organism pe care ii detecteaza si eradicheaza. Misiunea oeluropeinei este indeplinita inainte ca radicalii liberi sa reuseasca sa ne afecteze tesuturile. Conform studiilor, efectul extractului din frunze de masline este atat de puternic, incat poate vindeca persoane intoxicate cu pesticide.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii