A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661975.5963.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Exercitii eficiente pentru abdomen
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-09-2013, ora 16:29

Exercitii eficiente pentru abdomen

Articol de Madalina Irimia

Daca nu ai timp sa vizitezi o sala de fitness de minim doua ori pe saptamana, poti incerca o serie de exercitii eficiente pentru abdomen chiar la tine acasa. Descopera, in continuare, care sunt pasii de realizare a acestora.

Exercitiile pentru abdomen te pot ajuta sa iti pastrezi forma fizica si iti dau o stare de bine. In categoria celor care pot fi incercate acasa intra si exercitiile realizate pe saltea, insa daca le efectuezi la sala, vei avea avantajul instructiunilor oferite de un antrenor, astfel incat exercitiile sa fie realizate intotdeauna corect.

Primul pas in realizarea unor exercitii eficiente pentru abdomen il reprezinta asumarea pozitiei corecte din care trebuie sa incepi sa lucrezi muschii. In acest scop, este necesar sa te asezi pe saltea, cu spatele drept, genunchii indoiti si mainile la ceafa. Din aceasta pozitie poti realiza clasicele crunches prin contractarea muschilor abdominali si ridicarea umerilor de la sol in timp ce spatele va sta in continuare ferm lipit de saltea. Repeta acest exercitiu de 10-12 ori.

Citeste articolul integral pe divahair.ro.

Foto: kudika.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii