A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757044.4558.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Excursia virtuala in sistemul lui Saturn iti va taia rasuflarea (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2013, ora 17:00

Excursia virtuala in sistemul lui Saturn iti va taia rasuflarea (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Intre noi si Saturn este o distanta mare si este destul de evident ca niciunul dintre oamenii care se afla azi in viata nu va apuca sa viziteze personal sistemul acestei planete. Totusi, acum avem posibilitatea de a face o excursie virtuala prin lumea lui Saturn, prin intermediul unui clip video cu aer de creatie artistica valoroasa.

Realizat din mai bine de 200.000 de imagini surprinse de Cassini intre 2004 si 2012, acest video remarcabil ne-o prezinta pe Saturn si satelitii sai ala cum nu i-am mai vazut vreodata.

Imaginile pe care le puteti urmari mai jos sunt un tribut cum nu se putea mai frumos pentru vecina noastra planeta ale carei mistere suntem dornici sa le aflam.

Clipul video, numit „Around Saturn” (in jurul lui Saturn) este creatia lui Fabio di Donato, un regizorul italian care a cautat printre miile de imagini pentru a le gasi pe cele potrivite.

„Around Saturn” se vede cel mai bine in full screen, HD, cu volumul la maxim”, a recomandat Donato.

Lansata in urma unei colaborari intre NASA, Agentia Spatiala Europeana si Agentia Spatiala Italiana, Sonda Spatiala Cassini este programata sa isi termine misiunea in 2017, cand va fi programata sa coboare in atmosfera lui Saturn.

Sursa: descopera.ro

     
Tag-uri: Saturn, Youtube, clip
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii